Voeding/ Vers vlees

Het is mogelijk vers vlees aan uw hond te voeren tijdens zijn of haar verblijf. U kunt kiezen voor een enkele dag of voor de gehele verblijfsperiode. Wij zullen dit afhankelijk van wat uw hond gewend is dit verdelen over 2 of 3 maaltijden. Ook kunt u bij ons vlees en de brokken van Carnis bij ons afhalen.

Carnis Vers Vlees is een vers vleesvoeding voor uw hond en bestaat enkel uit hoogwaardige ingrediënten. Door vleessoorten van Nederlandse afkomst te gebruiken,welke altijd van dezelfde leveranciers afkomstig zijn, kunnen zij een constante kwaliteit garanderen. De complete lijn bestaat uit 6 verschillende vleessoorten, zodat u uw hond regelmatig een andere maaltijd kunt geven. Natuurlijk vindt uw hond dat heerlijk, maar dit heeft ook een belangrijke functie. Alle vleessoorten bevatten hun eigen voedingsstoffen en aminozuren, door deze regelmatig te wisselen voorkomt u tekorten van bepaalde voedingstoffen bij uw hond.

Carnis gebruikt geen geur-, kleur- en smaakstoffen, geen granen of rijst en zijn glutenvrij. Ook de Carnis geperste brokken zijn vrij van tarwe gluten.


Carnis Geperste brok konijn 15 kg € 62,50

Deze complete geperste hypoallergene brok is geschikt voor puppy’s, jonge honden, volwassen honden en senioren, zowel grote als kleine rassen. Kan helpen voor honden met een voedselallergie of intolerantie voor bepaalde diersoorten, huid- en vachtproblemen, maag- en darmproblemen.

Deze hypoallergene brok bevat havermout, welke beta-glucanen bevat. Dit zijn unieke oplosbare voedingsvezels die ervoor zorgen dat de bloedsuiker niet gaat schommelen en het cholesterolgehalte wordt verlaagd. De voedingsvezels zorgen in de maag voor een langzamere en betere vertering van het voedsel en spelen in de dikke darm een belangrijke rol in het stabiliseren van de samenstelling van de microflora. Deze microflora is essentieel bij de voedselvertering en bij een goede werking van het immuunsysteem.

Bij honden met obesitas kan het zorgen voor een langdurig verzadigingsgevoel, waardoor de gewichtsbeheersing eenvoudiger wordt.

Tevens bevat de brok kokosolie. Kokosolie kan helpen bij het tegengaan van infecties en kan het genezingsproces versnellen, het kan tevens voor een glanzende huid en vacht zorgen, het verbeterd de vertering en kan zorgen voor een vermindering van allergische reacties.

Ingredienten: Konijnenvleesmeel (min. 30%), havermoutmeel, ontsloten sorghum, bietenpulp, oliën en vetten ( o.a. kokosolie), johannesbroodmeel, biergist, vitaminen en mineralen

Analyse: Eiwit 23 %, Vet 12 %, Vocht 10%, Ruwe As 5,7% Ruwe Celstof 3,5 %, Calcium. 0,94 %, Fosfor 0,7 %


Carnis Geperste brok Zalm 15 kg € 54,95

Carnis® geperste brokken zijn door de speciale manier van bereiden, koud persen, en het gebruik van speciale, zeer hoogwaardige natuurlijke ingrediënten een volledig hondenvoer van premium kwaliteit, voor alle rassen, voor jong en oud. Gezonde en vitale honden is het uitgangspunt bij Carnis®, waarbij de dagelijkse afgepaste hoeveelheid voeding en de nodige dosis beweging heel belangrijk zijn.

Op grond van de samenstelling Zalm kan de hond een stabiele darmflora opbouwen, want de gezondheid van een hond begint nu eenmaal in de darmen.

Voor een goede stofwisseling bevat dit voer waardevolle eiwitten en onmisbare essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Het persen van de brok gebeurt bij een relatief lage temperatuur (ca. 75 °C), waardoor er geen verlies of verandering van de natuurlijke ingrediënten plaats vindt.

Deze brok is ook uitstekend in te zetten bij o.a. pups, jonge honden van kleine en grote rassen maar ook bij honden met huid- en vachtproblemen.

Ingrediënten: Zalmmeel (min.24%), ontsloten maïs, ontslotenrijst, ontsloten haver, ontsloten sorghum, oliën en vetten ,bietenpulp, kippenmeel, glucosamine en chondroïtine.

Analyse: Eiwit 23.0 %, Vet 12.0 %, Vocht 10%, Ruwe Celstof 4.0 % Ruwe As 5.8 %, Calcium. 1.0 %, Fosfor 0.8 %

Carnis vers is verkrijgbaar in 1000 gr verpakkingen (worst) vanaf € 4,-. Wij hebben altijd verschillende smaken op voorraad.