Dagopvang ( 7 dagen per week ) € 15,- per dag   10 - kaart € 125,-

Uw hond kan 's ochtends op maandag t/m vrijdag worden gebracht tussen 7.30 uur en 9.30 uur en kan weer worden opgehaald tussen 16.30 en 18.30 uur. Zaterdag en zondag kunt u uw hond brengen tussen 8.00 uur en 10.00 uur en ophalen tussen 16.30 en 18.30 uur. Eventuele andere tijden zijn in overleg mogelijk. (Let op! van 1 oktober t/m 31 maart zijn wij op zaterdagen en zondagen gesloten voor dagopvang).

Bij 2 honden krijgt u voor de 2de hond een korting van 25% (schoolvakanties uitgesloten)

Nationale feestdagen € 5,- toeslag.

Nacht- en vakantieopvang € 15,- per dag

Voorbeeld; lang weekend vrijdag t/m maandag kost 4 x € 15,- = € 60,- u kunt uw hond dan vrijdagochtend vroeg brengen en maandagavond weer ophalen (tenzij u anders wenst).

Bij 2 honden krijgt u voor de 2de hond een korting van 25% (schoolvakanties uitgesloten)

De prijzen voor nacht- en vakantieopvang zijn op basis van het meenemen van eigen brokken. Wij kunnen ook vers vlees geven, wij verkopen en voeren Carnis, hiervoor berekenen wij €4,50 per kilo, zie hiervoor het reserveringsformulier.   

 Pups ( tot 6 maanden )

Pups zijn ook welkom mits deze de volledige basisenting hebben gehad en dit minstens 2 weken voor de afgesproken datum is gebeurt. Omdat pups meer moeten rusten en we hier veel meer mee bezig zijn kunt u mailen voor de tarieven. Dit is afhankelijk van de leeftijd van de pup.

Privé opvang voor fokkers of eigenaren van meerdere honden € 75,- per dag

Het is ook mogelijk om uw gehele roedel bij ons onder te brengen, ze hebben dan het verblijf en de speelweide privé. Er komen geen andere honden bij uw honden. De kosten hiervoor zijn € 75,- per dag tot een maximum van 5 honden. Indien u meer honden heeft kunt u even contact met ons opnemen. De honden moeten wel bij elkaar kunnen verblijven en we nemen geen loopse teven aan. Alleen mogelijk buiten de schoolvakanties.

Training

Wilt u uw (jonge) hond door laten trainen tijdens uw vakantie, gehoorzaamheid, socialiseren, ringtraining of loopt u tegen een probleem aan met bijvoorbeeld andere honden. Ook hiervoor kunt u contact opnemen. Prijzen zijn afhankelijk van wat u wilt.