Onze diensten

Wij bieden professionele, kleinschalige, flexibele hondenopvang aan in Opende (Groningen). Wij vinden het erg belangrijk dat de hond zich thuis voelt. De honden kunnen bij ons in de omheinde tuin/ weiland spelen ( >1,5 hectare) en slapen gewoon bij ons in huis. Er is ten alle tijde toezicht op uw hond.

 Dagopvang op werkdagen

De hond kan 's ochtends worden gebracht tussen 7.30 uur en 9.30 uur en kan weer worden opgehaald tussen 16.30 en 18.30 uur. Wij hanteren deze tijden zodat er overdag geen onrust ontstaat in de roedel door hondjes die komen en gaan. De honden kunnen spelen en rennen in onze omheinde tuin. Er is ten alle tijde toezicht op uw hond.

Dagopvang in het weekend

Het is bij ons ook mogelijk om op zaterdag en/ of zondag de hond bij ons te brengen*. De hond kan 's ochtends worden gebracht tussen 8.00 uur en 10.00 uur (of in overleg) en kan weer worden opgehaald tussen 17.00 en 19.00 uur. Wij hanteren deze tijden zodat er overdag geen onrust ontstaat in de roedel door hondjes die komen en gaan. De honden kunnen spelen en rennen in onze omheinde tuin. Er is ten alle tijde toezicht op uw hond.

* Tussen 1 oktober en 31 maart zijn wij gesloten voor dagopvang op zaterdag en/ of zondag. Het is wel mogelijk uw hond vrijdag te brengen en maandag weer op te halen.

Nacht- en vakantieopvang

Aansluitend aan de dagopvang is het mogelijk de hond bij ons te laten overnachten. De hond slaapt gewoon bij ons in huis.

Training

Het is mogelijk dat wij tijdens uw afwezigheid doorgaan met de training/ opvoeding van uw (jonge) hond. Ook kunt u bij ons terecht samen met uw hond als u tegen een probleem aanloopt. Voor meer info en tarieven kunt u contact met ons opnemen.